1.034.887

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kórházi élelmezési üzemek tevékenységének szervezése, gazdálkodása és elszámolási rendszere

a Dietetikai Szak hallgatói számára/Kézirat

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 247 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. Kézirat.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A kórházélelmezés az egészségügyi ellátás szerves része. Az egészségügyi intézmények feladatai között igen fontos terület az ellátottak és alkalmazottak élelmezése.
Egyrészt... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A kórházélelmezés az egészségügyi ellátás szerves része. Az egészségügyi intézmények feladatai között igen fontos terület az ellátottak és alkalmazottak élelmezése.
Egyrészt jelentős költségvetési tétel, hiszen az élelmezési nyersanyagköltség egy-egy kórház összköltségének 12-15 százalékát teszi ki. Ezen belül az ellátottak, a betegek élelmezési nyersanyagköltsége alig kisebb a gyógyszer-vegyszer költségnél, a működési költség 35-40 százaléka.
Másrészt az élelmezés, mint gyógytényező, fontos szerepet tölt be a betegek gyógyításában is. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv