1.031.325

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Atkins for Life

Dr. Atkins forradalmian új útmutatásai - The Complete Controlled Carb Program for Permanent Weight Loss and Good Health/Komplett szénhidrátszegény étrend a tartós fogyás és egészséges életmód eléréséhez

Szerző

Kiadó: St. Martin's Press
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 370 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 19 cm
ISBN: 0-312-31522-8
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Dr. Atkins forradalmian új útmutatásai című könyvet sikerrel forgathatja mindenki, aki egészséges életmódra vágyik és szeretne csinos, fiatalos maradni. Sok hasznos tanácsot és tippet talál benne az, aki alacsony szénhidrátbevitellel akar élni. Az itt bemutatott súlytartó étrend világos, áttekinthető. Ez az a könyv, amelynek segítségével bárki a lehető legkönnyebben, legkényelmesebben érheti el és tarthatja meg ideális testsúlyát, Még sosem volt ilyen könnyű dolga!
A könyv tartalmából: 200 menüterv - több mint hat hónapra szóló étrend - szénhidrátszámlálóval kiegészítve. Ezzel a programmal mindenki sikeresen lefogyhat; 125 recept, amelyek között szerepel laktató reggeli, királyi ebéd, finom vacsora és ravasz nassolni való is; ünnepi fogások és rafinált specialitások alacsony szénhidráttartalmú változatban.

Tartalom

(egészség, ételek, fogyás, receptek, tanácsok, étrend, program)

Dr. Robert C. Atkins

Dr. Robert C. Atkins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Robert C. Atkins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv