1.034.197

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszer-áruismeret II.

Szerző
Lektor

Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím: A vendéglátás kérdései
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 16 cm
ISBN: 963-637-156-3
Megjegyzés: 3. változatlan utánnyomás. Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

ITALOK3
Alkoholtartalmú italok4
Bor9
A szőlőnövény jellemzése10
A bor készítése12
A bor kezelése16
A bor forgalmazása18
A bor minősége24
A bor kémiai összetétele25
A bor érzékszervi tulajdonságai29
A bor rendellenes elváltozásai34
A borok fő típusai36
Természetes borok37
Likőrborok41
Szénsavas borok46
Magyarország borvidékei51
A bor helye az étrendben4
Sör56
A sörgyártás nyersanyagai57
A sör készítése59
A sör forgalmazása65
A sör minősége67
A sör kémiai összetétele68
A sör érzékszervi tulajdonságai70
A sör rendellenes elváltozásai72
A sörök fő típusai74
Szeszesital-ipari készítmények76
Pálinkák 78
Valódi pálinkák78
Különleges pálinkák81
Kereskedelmi pálinkák82
Egyéb készítmények82
Likőrök84
Kereskedelmi likőrök84
Különleges likőrök85
Kevert italok87
Külföldi szeszesital-ipari készítmények89
Alkoholmentes italok94
Gyümölcs- és zöldséglevek96
Szörpök99
Szénsavas üditőitalok100
Cukrot nem tartalmazó üdítők101
Cukortartalmú üdítők106
Fűszerek és ízesítőszerek108
Fűszerek108
A fűszerek jellemzése108
A fűszerek minősége110
A fűszerek forgalmazása112
A fűszerek csoportosítása114
Gyökerek, gyökértörzsek116
Héjrészek117
Levelek119
Virágok, virágrészek120
Magvak122
Termések124
Hazai fűszerkülönlegességek132
Fűszerkeverékek135
Ízesítőszerek137
Ecet137
Étkezési só139
Összetett ételízesítő készítmények141
Koffeintartalmú élvezeti szerek146
Kávé148
Kávé jellemzése148
A kávé feldolgozása151
A kávé minősége155
Kávéital159
Kávékivonatok161
Kávépótszerek162
Tea163
A tea jellemzése163
A tea feldolgozása164
A tea minősége166
Teaital171
Teapótszerek171
Felhasznált és ajánlott irodalom173
Tartalomjegyzék175

Dr. Sahin-Tóth Gyula

Dr. Sahin-Tóth Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Sahin-Tóth Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv