1.034.972

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Katolikus Kántor 1938. január-december

Egyházzenei szemle-XXVI. évf. 1-12. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magyar Orsz. Katolikus Kántorszövetség
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 202 oldal
Sorozatcím: Katolikus Kántor
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyam. Nyomtatta az Egri Nyomda R.-t. Néhány fekete-fehér illusztrációkkal. További szerzők a folyóiratban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
November végén ünnepelte Főpásztorunk az esztergomi érseki székbe történt kinevezésének 10 éves jubileumát. Szeretet és bizalom várta az örök városból érkező Főpásztori s ez a szeretet és... Tovább

Előszó

Részlet:
November végén ünnepelte Főpásztorunk az esztergomi érseki székbe történt kinevezésének 10 éves jubileumát. Szeretet és bizalom várta az örök városból érkező Főpásztori s ez a szeretet és bizalom csak növekedett, mindinkább gyarapodott az elmult decennium alait.
Pázmányok, Széchenyiek, Batthyányiak, Rudnayak, Simorok utódjaként a magyarság küzdelmes esztendeiben, a hit, hagyomány, igaz hazaszeretet és tekintély-tisztelet őreként állni a magyar Sion ormán, nem volt kevésbbé felelősségteljes feladat, mint őseink harcos, bátor, vitézi cselekedetekben is vivódó élete. Ha végigtekintünk a 10 év elmult, de munkában és érdemekben tündöklő esztendeire, kell, hogy a mi szivünk is egy őszinte Deo gratias-ban s lelkünk mélyéből fakadó Te Deum-mal köszönje meg a Mindenható gondviselő s emberutakat irányító kegyelmeit, mellyel a Sacerdos Magnust helyezte Esztergom ősi érseki székébe mindnyájuknak mintaképül s munkásságunk, törekvéseink bátoritójául. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv