1.035.057

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vérkeringési szervek betegségeinek megelőzése

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Közalkalmazottak Szakszervezete Szociális Osztálya
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 22 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A szív- és vérkeringési betegségek elleni küzdelem és tudományos kutatás a világ valamennyi civilizált államában fokozódik, mert ezek a betegségek jelentős mértékben terjedőben vannak.
A gyógyító... Tovább

Előszó

A szív- és vérkeringési betegségek elleni küzdelem és tudományos kutatás a világ valamennyi civilizált államában fokozódik, mert ezek a betegségek jelentős mértékben terjedőben vannak.
A gyógyító eljárások mellett egyre több szó esik a vérkeringési betegségek megelőzésének lehetőségeiről, e betegségeket előidéző okok megszüntetéséről. Hazánkban az ezzel kapcsolatos propaganda munkát az Egészségügyi Minisztérium Egészségügyi Felvilágosítási Központja szervezi, irányítja. Ezt a munkát kívánja elősegíteni szakszervezetünk és ezt az utat követtük, amikor a múlt évben az egészségvédelmi hónapban aktivistáink kezébe adtuk az idegrendszeri károsodások megelőzése, a túlzott, indokolatlan gyógyszerfogyasztás káros hatásaival foglalkozó egészségügyi felvilágosító brosuránkat. Tapasztaltuk, hogy aktivistáink eredményesen használták fel kiadványunkat a dolgozók egészségvédelmében és a betegségmegelőzésben.
Ennek a kiadványnak a célja az, hogy segítségére legyünk és vezérfonalat adjunk a megyei, - területi - szociális bizottságoknak, de különösen az egészségügyi és propaganda albizottságoknak, aktivistáknak, a felvilágosítással, betegségmegelőzéssel kapcsolatos szakszervezeti társadalmi munkájuk végzéséhez.
Javasoljuk, hogy a szakszervezeti bizottságok a szív-érrendszeri megbetegedésekkel kapcsolatos teendőket építsék be féléves, éves munkaterveikbe, kiegészítésül pedig szervezzenek orvosi felvilágosító előadásokat, kapcsolódó filmek vetítésével, - a bizalmiak pedig egyéni és csoportos beszélgetések során ismertessék kiadványunk tartalmát a dolgozókkal, adják át azok részére, akik ezt igénylik. Vissza

Dr. Szám István

Dr. Szám István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Szám István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv