1.034.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Heiter und Ernst

Vidám és érdekes olvasmányok a német nyelvismeret bővitésére

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Lingua Kiadó és Könyvkereskedelmi R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Lingua Nyelvgyakorló Olvasmányok
Kötetszám: 7
Nyelv: Német  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Magyar nyelvű bevezetéssel. Néhány fekete-fehér illusztrációval. Összeállította, a nehezebb szavak jelentésével és nyelvtani magyarázatokkal ellátta Dr. Szentgyörgyi Ede a rádió német nyelvtanfolyamának tanára. Nyomtatta a Pesti Lloyd-társulat könyvnyomdája.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A "Lingua nyelvgakorló olvasmányok" sorozatában megjelent, általam összeállított "Komm und lach mit" kötetnek a szakemberek által, valamint a közönség körében való, várakozáson felüli szíves... Tovább

Előszó

A "Lingua nyelvgakorló olvasmányok" sorozatában megjelent, általam összeállított "Komm und lach mit" kötetnek a szakemberek által, valamint a közönség körében való, várakozáson felüli szíves fogadtatása arra indított, hogy most egy újabb kötetet, hasonló összeállításban, "Heiter und ernst" címmel bocsássak kedves olvasóim rendelkezésére.
Ez a kis könyv módszerben és feldolgozásban hasonlít a "Komm und lach mit"-hez, de mint olvsmány attól teljesen független. Tartalmi összeállításában annyiban különbözik az előbbi kötettől, hogy ebben már több komoly olvasmányt is találunk, amelyek amellett azonban szórakoztatóak és amelyeknek főcéljuk változatlanúl az, hogy az olvasó németnyelvű ismereteit gyarapítsák. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv