A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A magyar élelmiszeripari kutatás eredményei 1950-1960

Élelmiszeripari kutató intézeteink 10 éves fennállása alkalmával 1960. május 13-14-én tartott tudományos ülésszak előadásai

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Élelmiszeripari kutatási intézményeink jubileumi tudományos ülésszaka1
Babos Zoltán: Az élelmiszeripari kutatóintézetek fennállásának 10 éves évfordulója2
Dr. Tarján Róbert: Néptáplálkozásunk fejlődése7
Dr. Telegdy Kováts László: A Budapesti Műszaki Egyetem Élelmiszerkémiai Tanszékének tudományos munkássága 1950-60.7
Dr. Holló János: A Budapesti Műszaki Egyetem Mezőgazdasági Kémiai Technológiai Tanszékének tudományos munkatársa9
Dr. Vas Károly: Kertészeti és Szőlészeti Főiskola kertgazdasági Technológiai Tanszékének 10 éves kutatási tevékenysége12
Vajda Ödön: Fővárosi Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézet kutatási tevékenysége14
Dr. Török Gábor: Központi Élelmiszeripari Kutató Intézet feldatkörében végzett kutatások eredményei16
Dr. Lőrincz Ferenc: Húsipari kutatások20
Dr. Kardos Ernő: Konzerv- és paprikaipari kutatások24
Major Bertalanné: Malomipari kutatások27
Dr. Schneller Margit: Sütő- és tésztaipari kutatások29
Dr. Bártfay József: Erjedésipari kutatások31
Dr. Demeczky Mihály: Dohányipari kutatások34
Zsigmond András: Cukoripari kutatások38
Dr. Jáky Miklós: Zsiradékkutatások39
Dr. Hunkár Béla: Tejipari kutatások42
Rázga Zoltán: Söripari kutatások44
Maczelka László: Édesipari kutatások46
Dr. Hajós György: Boripari kutatások49
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv