1.034.986

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Termesztési tanácsok paprikatermesztőknek

Szerző

Kiadó: Blondy & Társa Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 76 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Termelő / Vetőmagforgalmazó!
Biztosan Ön is kap évente többfajta- és árajánlatot, amelyből megtudhatja, hogy a vetőmagpiacon újabb és újabb fajtákkal jelent meg az adott fajtatulajdonos... Tovább

Előszó

Kedves Termelő / Vetőmagforgalmazó!
Biztosan Ön is kap évente többfajta- és árajánlatot, amelyből megtudhatja, hogy a vetőmagpiacon újabb és újabb fajtákkal jelent meg az adott fajtatulajdonos cég.
Mi ezúton szeretnénk Önnek átnyújtani a Blondy és Társa KFT ajánlatát, olyan hibridekből illetve fajtákból, amelyek még csak egy-két éve vannak termesztésben, így eddig (néhánynak most is) a vetőmagjuk is csak korlátozott mennyiségben volt beszerezhető.
Az eddigi termesztői tapasztalatok, vélemények alapján úgy gondoltuk, hogy eljött az a pillanat, amikor érdemes egy színvonalas kiadványt készíteni, amelyben a fajták bemutatása mellett néhány hasznos termesztési tanáccsal is tudunk szolgálni. A technológiában ismertetett módszerek, kezelések mellé már azok beszerezhetőségéhez is tanácsot adunk.
A kiadványban szereplő hibridek a DUNA-R BT-nek a nemesítései, amelyek vetőmagjainak a nagy- és kiskereskedelmi forgalmazására a cégünknek több évre kizárólagos joga van.
A fajták jelentős része a cseh SEMO cég anyagai, amelyek vetőmagjainak forgalmazására a fajtatulajdonos cég hazai képviselete mellett, szintén kizárólagosságuk van. Az említett cégek tervezik, hogy a közeljövőben további fajtatípusokkal is jelentkeznek, amelyekről természetesen mi is tájékoztatjuk partnereinket.
A kiadványhoz mellékeljük az aktuális fogyasztói árlistát, és azon forgalmazó partnereink címlistáját, ahol beszerezhetik az általunk javasolt paprikák vetőmagjait. Reméljük, hogy kiadványunkkal hozzá tudunk járulni a sikeres termesztéshez. Vissza

Dr. Terbe István

Dr. Terbe István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Terbe István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv