1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar törvények és egyéb jogszabályok mutatója/I. Pótkötet 1928-1932/II. Pótkötet 1933-1935

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 1.141 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatott 1928-ban a váci kir. orsz. fegyintézet könyvnyomdájában. Az I. pótkötetet 1933-ban, a II. pótkötetet 1936-ban nyomtatta Szombathelyen a Martineum Könyvnyomda R. T. Három kötet egy könyvben.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Aki jogszabályainkkal foglalkozik, tudja, hogy azokban szerfölött nehéz az eligazodás. Ennek természetes oka az, hogy a jogszabályok az életviszonyok egész körét behálózzák, és a jog minden... Tovább

Előszó

Aki jogszabályainkkal foglalkozik, tudja, hogy azokban szerfölött nehéz az eligazodás. Ennek természetes oka az, hogy a jogszabályok az életviszonyok egész körét behálózzák, és a jog minden ágazatára kiterjednek.
Ezt a tárgyi nehézséget fokozza az a közismert tény, hogy jogszabályaink - a törvényeket sem véve ki - gyakran csak egyes kikapott kérdések rendezésére szorítkoznak. De ha szerves és kimerítő is valamely jogterület szabályozása, az alaprendelkezésekhez csakhamar életbeléptetési és végrehajtási rendeletek csatlakoznak, több jogszabályhoz sűrűn következnek a módosítások, amelyek itt is, ott is rést ütnek az egységes szabályon, és nehézzé teszik a hatályos rendelkezések megállapítását, sőt - minthogy nem minden rendeletet tesznek közzé, felkutatásukat is. Vissza

Tartalom

Magyar törvények és egyéb jogszabályok mutatója1-812
I. pótkötet 1928-19321-174
II. pótkötet 1933-19351-155
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv