1.114.794

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Tudományos közlemények 14.

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Szeged
Kiadó: Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 98 oldal
Sorozatcím: Tudományos Közlemények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. További kapcsolódó személyek a műben. Angol, német és orosz nyelvű tartalomjegyzékkel és összefoglalóval.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Évek óta folyamatban vannak azok a vizsgálataink, amelyek a Szegedi Sütőipari Vállalat együttműködésével arra irányulnak, hogy a kenyérbélzet reológiai tulajdonságait műszeresen... Tovább

Előszó

Részlet:
Évek óta folyamatban vannak azok a vizsgálataink, amelyek a Szegedi Sütőipari Vállalat együttműködésével arra irányulnak, hogy a kenyérbélzet reológiai tulajdonságait műszeresen jellemezzük. A vizsgálatok célja egyrészt, hogy az ipari minősítő rendszer számára szükséges reológiai értékhatárokat megállapítsuk, másrészt, hogy a késztermékek minősítésével adatokat szolgáltassunk az egyes gyártástechnológiák optimalizáláshoz. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tudományos közlemények 14. Tudományos közlemények 14. Tudományos közlemények 14. Tudományos közlemények 14. Tudományos közlemények 14.

A borító elszíneződött, néhány oldalon jelölés látható.

Állapot:
1.680 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba