1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Megfigyelések és gyakorlatok a földrajzoktatásban II.

A gazdasági földrajz köréből

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 181 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal. Tankönyvi szám: 52222.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A főként természeti földrajzi és térképészeti megfigyeléseket és gyakorlatokat tartalmazó I. kötet után közre bocsátjuk a gazdasági és település-földrajzi megfigyeléseket és gyakorlatokat magában... Tovább

Előszó

A főként természeti földrajzi és térképészeti megfigyeléseket és gyakorlatokat tartalmazó I. kötet után közre bocsátjuk a gazdasági és település-földrajzi megfigyeléseket és gyakorlatokat magában foglaló II. kötetet.
Az egyes fejezetek megírásakor szem előtt tartottuk a gyakorlati felhasználhatóságot. Igyekeztünk egyszerű, már az általános iskola III. osztályos lakóhelyismeretében is felhasználható feladatoktól a III. gimnázium szakköreiben megoldható feladatokig szempontokat, gyakorlatokat összeállítani. Teljes egyöntetűségre nem törekedtünk. Nem is törekedhettünk, hisz alig támaszkodhattunk ilyen természetű módszertani munkákra és nagyon kevéssé a pedagógusok tapasztalataira. Legfeljebb néhol az egyetemi hallgatók újabban bevezetett termelési gyakorlataiban és a tudományos kutatásban követett eljárásokat tarthattuk szem előtt.
Első kísérletünket, első próbálkozásunkat abban a reményben adjuk földrajz tanáraink kezébe, hogy a jól felhasználható feladatokat minél többen alkalmazzák, a hibákat javítsák, a hiányosságokat pótolják, és mindezekre vonatkozó megjegyzéseik megírásával a kiadvány színvonalának, hasznosíthatóságának későbbi emelésében közreműködjenek. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv