| Kiadó: | Magyar Vegyipari Egyesülés |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 47 oldal |
| Sorozatcím: | Vegyipari Üzemek Matematikai Modellezése |
| Kötetszám: | 18 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Jelölések | |
| Bevezetés | |
| Elegyek fizikai tulajdonságainak számítása | 4 |
| A számítási módszerek elméleti alapja | 4 |
| A számítási módszerek ellenőrzése, érvényességi körük | 6 |
| Irodalom | 8 |
| Az eljárások ismertetése | 9 |
| Általános elvek | 9 |
| mix - az elegy pszeudo-állandóinak számítása | 13 |
| Fizikai tulajdonságokat számító eljárások | 16 |
| vapp - folyadékelegy pszeudogőznyomásának számítása | 16 |
| vaph - folyadékelegy párolgáshőjének számítása | 18 |
| dens - gáz- ill. folyadékelegy sűrűségének számítása | 20 |
| entcorr - gázelegy entalpia nyomáskorrekciójának számítása | 24 |
| enth - gáz- ill. folyadékelegy entalpiájának számítása | 25 |
| cp - gáz- ill. folyadékelegy fajhőjének számítása | 28 |
| surtens - folyadékelegyek felületi feszültségének számítása | 31 |
| visc - gáz- és folyadékelegyek viszkozitásának számítása | 35 |
| hcond - gáz- és folyadékelegyek hővezetési tényezőjének számítása | 41 |
| Irodalomjegyzék | 46 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.