1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szülők leszünk!

Szoptatási tanácsok

Szerző

Kiadó: Boldog Születésért Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 10 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves kismamák, kispapák és "kisbabák"!

A Boldog Születésért Alapítvány sok éve igyekszik a várandósság hónapjaiban, a szülés óráiban és a megszületés utáni hetekben segíteni Önöknek életük... Tovább

Előszó

Kedves kismamák, kispapák és "kisbabák"!

A Boldog Születésért Alapítvány sok éve igyekszik a várandósság hónapjaiban, a szülés óráiban és a megszületés utáni hetekben segíteni Önöknek életük talán legcsodásabb, de mégis sokban ismeretlen szakaszában. Az Alapítvány egyik fő célja, hogy megismertesse a családokkal az egészséges és boldog várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak történéseit. "Az egészséges, boldog kisbabákért és kismamákért" pályázat lehetőséget biztosított számunkra, hogy írásban, kézben megfogható és forgatható füzetek formájában is megszólítsuk és tájékoztassuk Önöket. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy írásainknak nem céljuk a várandósság, szülés, gyermekágy, szoptatás minden részletével, élettanával foglalkozni. Sok-sok éve tartott szülésre felkészítő beszélgetéseink során az ott felmerülő, általunk is fontosnak tartott kérdések, valamint szülőszoba és gyermekágyas munkánk során szerzett tapasztalataink segítették kiadványaink összeállítását. Forgassák, olvassák olyan érdeklődéssel és szeretettel a kiadványokat, mint amilyennel mi igyekeztünk elkészíteni ezeket.
Reméljük, hogy szülővé válásuk zavartalan boldogságához mi is egy kevéssel hozzá tudunk járulni. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv