1.034.152

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A mustfok és a rothadás hatása a borok extrakttartalmára

Különlenyomat A Kertészeti Egyetem Közleményeiből - 1981. év XLV. évfolyam 13. számából

Szerző

Kiadó: Kertészeti Egyetem
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 10 oldal
Sorozatcím: A Kertészeti Egyetem Közleményei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Különlenyomat. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A cukormentes extrakttartalom a bor minőségének egyik jellemzője. A hivatalos előírások az egyes bortípusok minimális cukormentes extrakttartalmát szigorúan előírják (Török [1980]). E minőségi... Tovább

Előszó

A cukormentes extrakttartalom a bor minőségének egyik jellemzője. A hivatalos előírások az egyes bortípusok minimális cukormentes extrakttartalmát szigorúan előírják (Török [1980]). E minőségi jellemző alakulása a borászok körében gyakran képezi vita tárgyát, mert boraink eredeti cukormentes extrakttartalma több esetben nem éri el a szabvány előírásait.
Hazánkban az extraktot alakító tényezőkre vonatkozó irodalom elég szegényes. Az időjárási tényezők hatásának vizsgálatával Ferenczi és Tuzson [1953] foglalkozott. szerintük a cukormentes extrakttartalommal kapcsolatban eddig még nem tudtak statisztikailag bizonyítható számszerű összefüggést találni a meteorológiai adatokkal. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv