A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú?

Szerző

Kiadó: Kir. Magy. Egyetemi Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 26 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Irta: Dr. Med. Et Jur. Zuckermann Ferenc a Budapesti Kereskedelmi Akadémia orvosa. Nyomtatta a Kir. Magy. Egyetemi Nyomda, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Könnyebb az egészséget megőrizni, mint a betegséget kiküszöbölni. Az egészség megőrzését szolgálja az egészséges életmód. E sorok célja: vázolni a 14-18 éves fiúk egészséges életmódját tanítási... Tovább

Előszó

Könnyebb az egészséget megőrizni, mint a betegséget kiküszöbölni. Az egészség megőrzését szolgálja az egészséges életmód. E sorok célja: vázolni a 14-18 éves fiúk egészséges életmódját tanítási napon és szünnapon, az iskolai év alatt és a nyári nagy szünetben.
Az ifjú elég korán keljen, hogy legyen ideje nyugodtan mosakodni, tornászni, reggelizni és esetleg az aznapi iskolai órák anyagát átismételni.
A bőr ápolásának kettős célja van: egyrészt a szervezet edzése, másrészt a bőr tisztántartása. Az edzést szolgálja a teljes lemosás, a tisztálkodást pedig a fürdés és a mosakodás. Jó minőségű, közömbös szappant használjunk. A nedves testfelületet (bőr és hajzat) megfázásra ad alkalmat, a berepedezett bőr pedig kaput nyit a kórcsiráknak: gondosan szárítsuk le tehát testünket, hajunkat, a lábujjak közét és időnként kenjük be laonlin-krémmel, vagy glicerinnek 15%-os oldatával. Minden családtagnak külön törülközője legyen. Vissza

Dr. Zuckermann Ferenc

Dr. Zuckermann Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Zuckermann Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú? Hogyan éljen és tanuljon a serdülő ifjú?

A borító foltos, enyhén sérült, széle megtört, javított, rajta tulajdonosi bejegyzés található. Több lapon aláhúzások, bejegyzések láthatók.

Állapot: Közepes
1.840 Ft
1.470 ,-Ft 20
7 pont kapható
Kosárba
konyv