1.035.089

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort!

Támadás kívülről, belülről, minden irányból a magyarok ellen, Lucifer és Al Capone szelleme a háttérben. Facebook-gondok!/Megvédelek Magyarország!

Szerző
Róla szól
Lektor

Kiadó: Intermix Budapest Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 237 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-87697-3-2
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Amikor először hallottam azt a blődlit, hogy Barack Obama elnök 2014 tavaszán elkergeti Orbán Viktort, előbb nevettem egy jót, aztán düh fogott el. Mit képzel az a néhány globalista pénzember és... Tovább

Előszó

Amikor először hallottam azt a blődlit, hogy Barack Obama elnök 2014 tavaszán elkergeti Orbán Viktort, előbb nevettem egy jót, aztán düh fogott el. Mit képzel az a néhány globalista pénzember és amerikai politikus? Csak úgy szórakozhatnak egy független EU-tagállammal, és NATO-beli szövetségesükkel? Belső ellentétet szíthatnak, és minden irányból támadhatják az Alkotmányt, a jogállamiságot és a demokráciát állítólag eltipró Orbán Viktort, és az őt megválasztó 2/3-ot? Rávehetik Obama elnököt, hogy egy ilyen piszlicsári, hazugságokon alapuló beavatkozáshoz a nevét adja? Hogy egy sok kárt okozó, a választók jogos dühével hatalomtól megfosztott, lezárult szocliberális múltat és legfőbb bukott vezetőit visszakérőddzék, és Magyarország új vezetőjelöltjeiként futtassák? Sőt, a választókkal mit sem törődve a legkorszerűbb radikális közösségszervezési trükkökkel és intervenciós rendszerdöntő technikákkal hatalomra is segítsék?
Ugye, mennyire irreális ez az egész? Szinte teljesen hihetetlen. Mégis tavaly október 23-a óta újra és újra azt tapasztalhatjuk, hogy van valami alapja, sőt egyre több a realitása. Azt azonban elképzelhetetlennek tartom, hogy Orbán Viktort csak úgy el lehessen kergetni. Ez csak a hatalomváltásra farkasékes baloldal elbizakodott, pökhendi hablatyolása. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv