1.034.151

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Éva kis keze

Regény

Szerző

Kiadó: Franklin-Társulat Magyar Irod. Intézet és Könyvnyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 384 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Klári már vagy harmadszor dugta be a fejét az ebédlőbe és az öreg úr még mindig ott ült az ablak előtt, kezében a reggeli ujsággal. De nem olvasott, hanem hátradülve... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Klári már vagy harmadszor dugta be a fejét az ebédlőbe és az öreg úr még mindig ott ült az ablak előtt, kezében a reggeli ujsággal. De nem olvasott, hanem hátradülve karosszékében mozdulatlanul kinézett. Nem engedte magát megzavartatni. Hosszú magyar pipájából egyforma időközökben kékes füst szállt a levegőbe, s a falióra csöndesen ketyegett, mintha számon akarná tartani az egyes szippantásokat. Kint, álmos téli napsugár küzdött a Dunán végigfekvő ködökkel, s a fák a korzón olyanok voltak, mintha cukrász vonta volna be őket valami finom, fehér, csillogó mázzal.
Rendes körülmények között Klári - harmadszori sikertelen megjelenése után is - szép csöndesen kívülről ismét betette volna az ajtót, de ma, 1914 február 13-án nem így tett, hanem félretéve minden tapintatot és illemtudást, úgy amint volt, kendővel a fején és takarító ruhában - még harisnya sem volt a lábán - bátran bejött és elkezdett a kredencen zörögni. Fabriczy Jakab egy ideig nem szólt semmit, de azután összehúzta a szemöldökét, hátrafordult és a pipaszárral hármat kopogtatott a karosszék támlájára. Ez pedig egy harminc év alatt kifejlődött gyakorlat szerint ennyit jelentett:
- Magamra kívánok maradni!" Vissza

Drasche-Lázár Alfréd

Drasche-Lázár Alfréd műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Drasche-Lázár Alfréd könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Éva kis keze Éva kis keze Éva kis keze Éva kis keze

A borító sarkai kissé sérültek, az előzéklapon bejegyzés található. Néhány lap kissé foltos, a könyv kötése enyhén megtört.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv