1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Duncan Shelley: Az elme gyilkosai - Bevezető

Előjáték a regényhez

Szerző

Kiadó: MoonMan Entertainment
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 62 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve építették fel, és hogyan működik valójában. Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték.
A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épült fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy központi hatalom kontroll alatt tarthassa. Kívülálló soha nem ismerhette meg eme társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló.
Egészen mostanáig...

Duncan Shelley

Duncan Shelley műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Duncan Shelley könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv