1.034.865

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Halak és a tenger gyümölcsei

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-05-9
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK
A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag minden alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos, színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyencekhez méltó fogásokat.
HALAK ÉS A TENGER GYÜMÖLCSEI
Tenger adta kulináris örömök! A halak és a tenger gyümölcsei nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthető és egészséges ételek is. Legyen az egy bouillabaisse, spanyol paella vagy - kicsit fantáziadúsabban - nyelvhal burgonyapogácsán. Ebben a könyvben minden alkatomra találni megfelelő receptet. A függelék praktikus tanácsai a gyakorlatlanoknak is megkönnyítik a halas és a tenger gyümölcseit felhasználó ételek... Tovább

Fülszöveg

FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK
A Főzőiskola ínyenceknek hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, amelyekkel gyakorlatilag minden alkalomhoz illő ételt elkészíthetnek. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig mindenki talál köztük kedvére valót. Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos, színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyencekhez méltó fogásokat.
HALAK ÉS A TENGER GYÜMÖLCSEI
Tenger adta kulináris örömök! A halak és a tenger gyümölcsei nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthető és egészséges ételek is. Legyen az egy bouillabaisse, spanyol paella vagy - kicsit fantáziadúsabban - nyelvhal burgonyapogácsán. Ebben a könyvben minden alkatomra találni megfelelő receptet. A függelék praktikus tanácsai a gyakorlatlanoknak is megkönnyítik a halas és a tenger gyümölcseit felhasználó ételek elkészítését. Vissza

Tartalom

4 Homárleves
6 Ceviche
8 Temetett lazac
10 Paella hallal és a tenger gyümölcseivel
12 Jakab-kagyló sajtmártással
14 Füstöltpisztráng-krém
16 Szardínia mogyorós-petrezselymes kéregben
18 Coulibiac
20 Bouillabaisse
22 Fokhagymás garnéla
24 Sült lazac vízitormás majonézzel
26 Amerikai rákpogácsa
28 Rizottó hallal és a tenger gyümölcseivel
30 Gougére füstölt tőkehallal
32 Fish and Chips
34 Nyelvhal Véronique módra, burgonyapogácsán
36 Füstölt lazacos, póréhagymás pástétom zöldmártással
38 Halas minestrone pestóval
40 Osztriga tejszínnel vagy salsával
42 Spagetti tengerész módra
44 Lazaclasagne paradicsommal és parajjal
46 Papírban sült csattogóhal édesköménnyel
48 Zöld halcurry thaiföldi módra
50 Egytálétel hallal és a tenger gyümölcseivel
52 Gumbóleves hallal és a tenger gyümölcseivel
54 Homár américaine
56 Nyelvhal molnárné módra
58 Tonhal baszk módra
60 Tanácsok és tippek
64 Tárgymutató
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv