A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Levesek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-21-9
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Nincs is jobb egy tál finom levesnél! Hideg téli napokon a sütőtök- vagy a gombakrémleves belülről melegíti az embert. De a levesek a forró évszakban is igazi élvezetet jelenthetnek: bizonyítja ezt a jól lehűtött gazpacho vagy a garnélás-uborkás nyári leves frissítő zamata. A könyv változatos recepteket tartalmaz minden alkalomra és minden ízlés számára.

Tartalom

Francia hagymaleves4
Narancsos pórékrémleves6
Citromos tengergyümölcsei-leves8
Karfiolkrémleves10
Minestrone12
Paradicsom-krémleves14
Feketekagyló-leves16
Scotch broth18
Zellerkrémleves stilton sajttal20
Borscs22
Garnélakrémleves24
Fokhagymakrémleves olajbogyós crostinivel26
Csípős garnélaleves thaiföldi módra28
Gombakrémleves30
Füstöltlazac-leves zöldcitromos tejszínnel32
Zöldségkrémleves34
Szingapúri laksa36
Mentás zöldborsóleves pirított kenyérkockákkal38
Francia halleves40
Spárgakrémleves42
Gazpacho44
Szárnyaskrémleves46
Zöldséges-sáfrányos consommé48
Lencseleves szárnyashússal és sonkával50
Vénuszkagylóleves, New Englandből52
Sütőtökkrémleves54
Vichyi leves56
Nyári leves garnélával és uborkával58
Alma-pasztinák leves60
Tanácsok és tippek62
Tárgymutató64
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv