1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Handbuch der Lebensmittelchemie VII.

Az élelmiszeripari vegytan kézikönyve VII. - Alkoholische Genussmittel/Alkoholos italok

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Verlag von Julius Springer
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 828 oldal
Sorozatcím: Handbuch der Lebensmittelchemie
Kötetszám: 7
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: 115 fekete-fehér fotóval és ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: Az alkoholos erjesztés; Történelmi háttér; Korábbi nézetek az erjesztésről; Az élesztő morfológiája; Borélesztők; Hasadógombák; Az élesztő kémiai összetétele; Nitrogéntartalmú anyagok; Zsír; Szénhidrát; Ásványi anyagok; Enzimek; Vitaminok; Az alkoholos erjesztés folyamata; Erjeszthető cukorfajták; A Co-enzimek szerepe és a szervetlen anyagcsoportok; Erjesztési termékek, Sör; Alapanyagok és sörfőzdék; A sörfőzde alapanyagai; Árpa; Víz; Komló; Mesterséges színezékek; stb.
115 fekete-fehér fotóval és ábrával illusztrálva.

Tartalom

tudomány, kémia, elemzés, élelmiszer, élelem, alkohol, ártalom, bor, sör, szesz
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv