Kalandregények témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Fifty Shades of Grey

A szürke ötven árnyalata

Szerző

Kiadó: Arrow Books
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 514 oldal
Sorozatcím: Fifty Shades
Kötetszám: 1
Nyelv: Angol 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-0-09-957993-9

Fülszöveg

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad.
Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem ebben a világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt - de a saját feltételei szerint.
Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

Tartalom

erotika, szerelem, romantika, szenvedély, sötét, titkok

E. L. James

E. L. James műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: E. L. James könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fifty Shades of Grey Fifty Shades of Grey
Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba