A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Easy PC I-II. (nem teljes sorozat)

Családi kalauz a számítógép használatához


Kiadó: VNU Budapest Lapkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 1.216 oldal
Sorozatcím: Easy PC
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 26 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nem teljes gyűjtemény. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Easy PC olyan alapfokú ismeretterjesztő magazin, amely meg fogja Önt tanítani minden lényeges tudnivalóra, amire csak szüksége lesz a számítógépek használata során otthon, családi és irodai... Tovább

Előszó

Az Easy PC olyan alapfokú ismeretterjesztő magazin, amely meg fogja Önt tanítani minden lényeges tudnivalóra, amire csak szüksége lesz a számítógépek használata során otthon, családi és irodai környezetben. S bizony ezen ismeretek igen fontosak, mert a számítógépek már nem luxuscikkek: nap mint nap használjuk őket a munkahelyünkön, az iskolában vagy akár otthon. Vannak, akik azért tartják fontos eszköznek a számítógépet, mert információkat tudnak tárolni és visszakeresni a segítségükkel, míg mások inkább azért, mert így izgalmas játékokkal szórakozhatnak.
A számítógéppel a mindennapi dolgokat is színvonalasabban és könnyebben tudjuk elvégezni: például szép leveleket írhatunk, kezelhetjük a család pénzügyeit, neveket és lakcímeket tarthatunk nyilván. Ezeken kívül még sok új dologgal ismerkedhetünk meg, ha modern, multimédiás számítógépünk van. A számítógép segítségével könnyebben találhatjuk meg a keresett információkat, megjeleníthetünk képeket, akár zenét és mozifilmeket is lejátszhatunk.
Ezen túl elérhető lesz számunkra az Internet csodálatos világa, amellyel a világon bárhol található számítógépeken lévő adatok között keresgélhetünk, méghozzá az összes olyan témában, ami csak az eszünkbe juthat a focitól a divatig - és mindezt alig drágábban, mint egy helyi telefonhívás díja! Vissza

Tartalom

I. dosszié
Családi kalauz a számítógép használatához1-652
II. dosszié
Hogy csináljuk1-102
Le a zsargonnal1-50
Oktatás1-102
Internet 1-104
Windows1-104
Ajánló1-102
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat) Easy PC I-II. (nem teljes sorozat)

A kapcsos mappák enyhén elszíneződtek, élük és pár lap széle sérült.

Állapot:
6.480 Ft
3.240 ,-Ft 50
26 pont kapható
Kosárba
konyv