| Kiadó: | Officina Nova |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 135 oldal |
| Sorozatcím: | Nova szakácskönyvek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 22 cm |
| ISBN: | 963-7836-16-0 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
| Bevezetés | 8 |
| Gyakorlati tanácsok | 9 |
| Tésztafélék | 10 |
| Díszítés és tálalás | 16 |
| Gyümölcsös sütemények, gyümölcstorták | 18 |
| Tepsiben és formában készülő sütemények | 54 |
| Kedvelt aprósütemények | 80 |
| Ünnepi torták | 100 |
| Használati eszközök és sütőformák | 126 |
| A sütemények legfontosabb alapanyagai | 128 |
| A könyv tartalma A-tól Z-ig | 134 |