A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A bandita

Regény

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Palladis Rt. Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott vászon Gottermayer kötés
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Az angol eredetiből fordított egyedül jogosított magyar kiadás. A fordítást átnézte Zigány Árpád. Nyomtatta a Pallas RT. nyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Az első próba
Anthony Newton tizenhatéves korában katona lett, huszonhatéves korában pedig az volt a sorsa, hogy félénken üldögéljen a hivatali előszobákban és türelmesen... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Az első próba
Anthony Newton tizenhatéves korában katona lett, huszonhatéves korában pedig az volt a sorsa, hogy félénken üldögéljen a hivatali előszobákban és türelmesen várja, hogy megkérdezzék tőle is:
- Milyen munkához ért?
- Mennyi fizetést kívánna?
A kérdések mindig egyformák voltak. Következett még néha vagy féltucat hasonló, de mind csak azt bizonyította, hogy a középiskolai végzettség meg a háboruban tanusított hősies magatartás nem elég ahhoz, hogy valamilyen állást tudjon szerezni magának az ember, ha nincs annyi pénze, mint a pelyva, hogy biztosítékot tudjon letenni, vagy betársuljon valahová.
A felelet rendesen ez volt:
- Nagyon sajnálom, mr. Newton, ebben a pillanatban igazán nincs a számára helyünk, de ha itt hagyná a címét, majd értesítjük, amint lesz üresedés valahol.
Tony Newton nyolc esztendőn keresztül sok mindenféle dolgot próbált, hogy megélhessen. A katonai végkielégítést egy baromfitenyészet nyelte magába, amiről mindenki azt hiszi, hogy nagyon egyszerű módja a vagyonszerzésnek. Elméletben. A nyolcadik esztendő végén józan megfontolással arra kezdett rájönni, hogy az utonállás a legbiztosabb megélhetési mód, ha többé-kevésbbé kifogásolható is... Végső elhatározása egy szép reggelen nemsokára megtörtént. Vissza

Edgar Wallace

Edgar Wallace műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Edgar Wallace könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv