1.034.175

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egészségmegőrző termékek

Termékkatalógus


Kiadó: Dr. Chen Patika
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 138 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Termékkatalógus. Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Köszöntjük Kedves Vásárlóinkat!
A Dr. Chen Patika 1994-ben alakult. Ekkor döntötte el Dr. Chen Zhen, a Hagyományos Kínai Orvoslás professzora, hogy támogatni szeretné a magyar emberek egészségét... Tovább

Előszó

Köszöntjük Kedves Vásárlóinkat!
A Dr. Chen Patika 1994-ben alakult. Ekkor döntötte el Dr. Chen Zhen, a Hagyományos Kínai Orvoslás professzora, hogy támogatni szeretné a magyar emberek egészségét azzal, hogy megmutat és népszerűsít egy - addig hazánkban kevéssé ismert - új „utat", mégpedig a megelőzés jelentőségét és a gyógynövények áldásos hatásait. 20 évvel ezelőtt annak reményében alapította meg a Dr. Chen Patikát, hogy a Keleten 5000 éve jól bevált módszerek a magyar emberek egészségének megőrzésére is szolgálhatnak. A 20 év alatt számos változás történt. Mára Európa egyetlen GMP-vel (Good Manufacturing Practice, azaz Jó Gyártási Gyakorlat) rendelkező TCM vállalatává nőtte ki magát, valamint meghatározó szereplője lett a piacnak. Míg kezdetben a Dr. Chen Patika termékei csak hazánkban, addig napjainkra az EU több országában is hozzáférhetőek az egészségtudatos vásárlók számára.
De ami a legnagyobb elismerés a cég számára, hogy egyre többen vallják: „Legnagyobb kincsünk az egészségünk!" Ezen túlmenően sok hálás fogyasztót, követőt, vagy akár kétkedőt is sikerült meggyőzni arról, hogy „Az ember legjobb orvosa a világon önmaga". Ez a régi kínai mondás arra tanít meg minket, hogy az ember önmaga tehet a legtöbbet az egészségéért.
A Dr. Chen Patika a hagyományokban gyökerezik, lépést tart a tudomány fejlődésével, és mindenkor kiváló minőségre törekszik. A Szűztea termékekről híres Dr. Chen Patika, 20 éves fennállása alkalmából életre keltette jubileumi „termékpárosát", a SZŰZTEA 20 PREMIUM teát és kapszulát, amelyek 20 év tapasztalatát és tudását rejtik magukban.
A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM - Traditional Chinese Medicine) ötezer éves tudása napjainkban egyre népszerűbbé válik Európában és a tengerentúlon egyaránt. Míg korábban sokszor gyanakvással tekintettek e tudományra, mára már hivatalosan is elismerést nyert, így Magyarországon 2003-ban, a Magyar Tudományos Akadémia nyilatkozatával. A Hagyományos Kínai Orvoslást és az akupunktúrát 2010-ben az ENSZ UNESCO 5. COM 6.6-os számú határozatban Kulturális Örökség listájára emelte. 2011-ben a „Sárga Császár Belgyógyász Könyvei (Nei Jing)" és a „Materia Medica (Ben Cao Gangmu)" kínai gyógyászatról szóló ősi lexikonokat pedig besorolták „A Világ Emlékezete" programjába. 2013.12.17-én a magyar parlament végszavazáson elfogadta az egészségügyi törvénymódosítást, amely azt is jelenti, hogy elfogadják a kínai orvosi diplomákat. Immár az Európai Unió is fontos szerepet tulajdonít a hagyományos kínai gyógyászatnak az európai egészségügyben. Ezért is került megrendezésre a Kínai-Európai TCM Konferenciája, amelyen az Európai Parlamenti képviselet, a kínai kormány több minisztériuma és a 27 tagország hatóságai és szakegyesületei együtt tárgyaltak a kínai hagyományos gyógyászat jövőjéről és létrehozták a Kína és Európa közötti tudományos együttműködésről szóló FP7-es keretprogramot. Ebben a programban a két fél jelentős mértékben, kormányzati és akadémiai szinten is együttműködik a kínai hagyományos gyógyászat és gyógynövények kutatásában és továbbfejlesztésében. Magyarország az öt legfontosabb együttműködési tagország egyike, számos kapcsolatot létesített kínai intézményekkel. Ezek után az EU, illetve a kínai kormány úgy döntött, hogy Magyarország is tagja lesz a FP7-es keretprogramnak, és jelentős támogatásban is részesül majd, amelyet a hagyományos gyógynövény termékek kutatására és az egészségügy fejlesztésére fognak felhasználni. Az Oriental Herbs Kft. európai uniós támogatással létrehozott tradicionális és modern ismereteken alapuló termékeket előállító üzeme a GMP, ISO 9001, ISO 14001 és NQA nemzetközi szabványoknak felel meg. A modern, európai uniós GMP irányelvek alapján tervezett és validált üzem az Európai Unió FP7-es keretprogram kiindulási pontjának is számít. így biztosítható a kínai hagyományos gyógyászat fejlődése és jótékony hatásainak szélesebb körű elterjedése hazánkban. Vissza

Tartalom

Út az egészséghez 2
Szűztea család 12
Meridián család 19
Fogyókúrához és szépségápoláshoz 30
Női problémák 44
Férfi problémák 50
Immunrendszer 57
Szív és idegrendszer 68
Emésztőrendszer 81
Máj, vese, hasnyálmirigy 87
Csontok, izmok, ízületek 94
Légzőrendszer 104
Salaktalanítás, lúgosítás 111
Egyéb termékek 118
A megfizethető minőség - termékcsalád 124
Tárgymutató 132
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv