| Kiadó: | Nemzeti Egészségvédelmi Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kalocsa-Homokmégy |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 113 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-7136-36-3 |
| Megjegyzés: | Ábrákkal illusztrálva. |
| Bevezetés | 7 |
| Gyakorlati tanácsok | 9 |
| Az ételkészítési eljárásokhoz | 9 |
| Az étlap tervezéséhez | 11 |
| Mintaétrend 4 évszakra | 15 |
| Tavasz | 18 |
| Nyár | 20 |
| Ősz | 22 |
| Tél | 24 |
| Az egészségesebb nem drágább a hagyományosnál | 27 |
| A mintaétrend receptjei | 37 |
| Reggeli-receptek | 37 |
| Ebéd-receptek | 41 |
| Vacsora-receptek | 79 |
| Tápanyagtáblázat | 98 |
| Receptek betűrendes tárgymutatója | 113 |