kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Timp Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 107 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | 963-866-781-8 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| Az ezerarcú virágbirodalom története | 10 |
| Ehető virágok | 24 |
| Csalános juhsajttal töltött paradicsom | 30 |
| Hírös bugaci májpástétom, csípős-édes paprikalekvárral, tarka salátabokrétával, pusztaöntettel | 31 |
| Napraforgóvirágos szendvicskrém | 32 |
| Sárgadinnyeleves vadárvácskával | 33 |
| Medvehagyma-leves burgonyagombóccal | 34 |
| Tárkonyos borjúragu-leves burgonyagölödinnel | 35 |
| Fokhagyma-leves babvirágos daragaluskával | 36 |
| Egresszósz lóherevirággal és tönkölybúza-fasírttal | 37 |
| Csirkecomb napraforgószirmos galuskával | 38 |
| Pirított májjal töltött tökvirág | 39 |
| Csalánfasírt kapros körömvirágmártással | 40 |
| Édenkerti saláta gyöngyös jércemellel | 42 |
| Rózsakertész töltött dagadója | 43 |
| Illatos fűszernövényekkel pácolt mézes csirkecomb vörösboros körtével | 44 |
| Pulykacsíkok szellőrózsával | 45 |
| Gesztenyével töltött csirkemell mandulaköntösben, mentás citromfűmártásban, zelleres burgonyapürével | 46 |
| Házinyúl gerinc formázott zöldségágyon | 47 |
| Sertésszűz csillagánizzsal, friss gyümölcsraguval | 48 |
| Aszalt szilvával tűzdelt szarvascomb rózsaszirom-mártásban, mandulás burgonyagolyóval | 49 |
| Medvehagymába csomagolt lazac vargányás-kéksajtos tésztaágyon, napraforgó-koronával | 50 |
| Székely házikocsonya | 51 |
| Sült harcsa kapros-szellőrózsaszirmos mártással | 52 |
| Sáfrányos süllő ökörfarkkóróval | 53 |
| Aszalt gyümölcsök puliszkában | 54 |
| Mályvavirágos hajdinapalacsinta | 55 |
| Töltött őszibarack rózsaszirmokkal | 56 |
| Őrségi almacsemege | 58 |
| Szőlőlevélbe csavart meggyrudacskák diómártással | 59 |
| Kalocsai rétes-béles hideg madártejben fürösztve gyümölcsraguval, fahéjfagyival | 60 |
| Rizstorta tátikával | 62 |
| Akácvirág feketeáfonya-lekvárral | 63 |
| Akárcvirágos lepény | 64 |
| Tihanyi bodzavirág tejes puliszkával | 66 |
| Bodza bundában, piros áfonyalekvárral | 67 |
| Bodzavirágos fánk | 68 |
| Dinnyeszelet | 70 |
| Bodzavirágos rebarbaraszelet | 71 |
| Cigándi apróbéles szilvalekvárral, körömvirággal | 72 |
| Birsalma-kolbászkák | 74 |
| Birsalmasajt rózsaszirommal | 75 |
| Zsanna-Manna | 76 |
| Gyümölcskosár | 78 |
| Bőségzsaru | 79 |
| Lekvárfőzés, befőttek | 80 |
| Vértesi bodzaszörp | 82 |
| Rózsalikőr | 83 |
| Virágecetek | 84 |
| Salátatál | 86 |
| Paprikafotel | 86 |
| Százszorszép saláta | 87 |
| Májusi salátacsokor | 87 |
| Pitypangsaláta bodzavirággal és csipkeecetes medvehagyma-lével | 89 |
| A virágok kandírozása | 90 |
| Ali pasa rózsatortája | 91 |
| Ételszobrászat - zöldség- és gyümölcsfaragás | 92 |
| A teremtés jelbeszéde - a magyar díszítőfaragás | 101 |
| Mit, mikor, honnan? | 108 |
| Ételfőzők, ételmondók | 110 |
| Irodalom | 111 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.