kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Duál Budapest Bt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 176 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| A vendéglátás feladata, üzlettípusai, dolgozói | 5 |
| Az üzlettípusok rövid jellemzése | 6 |
| A vendéglátóipari eladóval szemben támasztott követelmények | 7 |
| Szakmai követelmények | 7 |
| Személyi követelmények | 12 |
| Vendégismeret | 15 |
| A vendégek csoportosítása | 15 |
| Kapcsolatteremtés a vendéggel | 17 |
| Az üzletek kialakítása, berendezése és felszerelése | 20 |
| A cukrászda-eszpresszó jellegű üzletek berendezései, gépei | 26 |
| A bisztró-ételbár jellegű üzletek berendezései, gépei | 32 |
| Az üzletek ételválasztéka | 59 |
| Cukrászati készítmények | 59 |
| Hidegkonyhai készítmények | 86 |
| Melegkonyhai készítmények | 105 |
| Kávéskonyhai készítmények | 120 |
| Az üzletek italkínálata | 128 |
| Italok | 128 |
| Az italokat értékesítő üzletek gépei, berendezései | 134 |
| Az italok értékesítése | 140 |
| Feketekávé értékesítése | 146 |
| Kávéfőzési eljárások | 146 |
| Kávéfőző berendezések | 148 |
| A kávéfőzés segédberendezései | 151 |
| Értékesítés felszolgálással | 159 |
| A vendég fogadása | 159 |
| A rendelés felvétele | 159 |
| A rendelés összeállítása | 160 |
| A felszolgálás | 161 |
| Teendők a fogyasztás befejezése után | 162 |
| A felszolgáló felszerelése | 163 |
| A felszolgálás gyakorlata | 164 |
| A pénztárgépek | 172 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.