A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszer áruismeret

Lektor

Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 152 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Élelmiszeráruk
I. Táplálkozástudományi ismeretek 5
Az élelmiszerek alkotórészei 5
Az élelmiszerek értékelése, a helyes táplálkozás követelményei 22
II. Mikrobiológiai ismeretek 26
A mikroorganizmusok jellemzése 26
A mikroorganizmusok életfeltételei 29
A mikroorganizmusok hasznos tevékenysége 29
A mikroorganizmusok káros tevékenysége 31
III. Az élelmiszerek tartósítása 34
Az élelmiszerek változása és romlása 34
Védekezés az élelmiszerek romlása ellen, tartósító eljárások 37
IV. Növényi eredetű élelmiszerek 50
Malomipari termékek 50
Tésztaipari termékek 56
Sütőipari termékek 58
Természetes és mesterséges édesítőszerek 64
Édesipari termékek 69
Zöldségfélék, gombák és tartósításuk termékei. 75
Gyümölcsök és tartósításuk termékei 79
Növényi eredetű és mesterséges étkezési zsiradékok 85
V. Állati eredetű élelmiszerek 88
A hús- és húsfeldolgozó ipar termékei 89
A halfeldolgozó ipar termékei 99
A baromfifeldolgozó ipar termékei 100
Állati eredetű étkezési zsiradékok 104
A tej és a tej feldolgozásának termékei 105
VI. Italok 118
Alkoholtartalmú italok 118
Alkoholmentes italok 132
VII. Fűszerek és Ízesítőszerek 139
Fűszerek 139
Ízesítőszerek 142
VIII. Koffeintartalmú élvezeti szerek 144
Kávé 144
Tea 146
IX. Cigaretta 149
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Élelmiszer áruismeret Élelmiszer áruismeret

A borító enyhén elszíneződött, töredezett.

Állapot:
3.480 Ft
2.610,-Ft 25
28 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv