kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Gépipari Tudományos Egyesület-Magyar Élelmezésipai Tudományos Egyesület |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 169 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Kéziratként. Megjelent 320 példányban. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
| Bánrévi I.: A vendéglátóipari gép- és berendezésgyártás modulizációjára való törekvés. Szocialista országok közötti gyártásszakositás lehetőségei | 1 |
| Dr. Rigó J.: Étkezéseink jelenlegi helyzete és fejlődésének perspektivái az orvos szemével | 9 |
| Piroska F.: A tálalás problémái a közélelmezésben, a szabványositás jelentősége | 15 |
| Mátyás J.: A kórházélelmezés néhány problémája | 27 |
| Dr. Áldor T.: Félkész és késztermékek előkészítésének és tartositásának biológiai szempontjai | 33 |
| Benics L.: Félkész termékek fokozott alkalmazása a vendéglátóipari technolóiában | 47 |
| Dr. Biró P. - Temesváry K.: Üzlethálózati és munkaszervezési kérdések a vendéglátóiparban, egy gyorsfagyasztott ételeket is előállitó konyha példáján | 55 |
| Dr. Perényi E.: Árusitó automaták alkalmazásának lehetőségei és perspektivái a vendéglátásban | 63 |
| Király J.: Ember és gép a vendéglátóiparban | 73 |
| Nagy L.: Energiafajták megválasztásának szempontjai a vendéglátóipari gépeknél | 77 |
| Kiss L.: Gázüzemü vendéglátóipari készülékek biztonságos és gazdaságos üzemeltetési feltételei | 87 |
| Dr. Gyökössy Gy.: A lakossági fogyasztás fejlődésének iránya | 99 |
| Nadányi K.: Félkész- és késztermékek elkészitésének és tartósitásának korszerü gépészeti eszközei | 105 |
| Dr. Novotny T.: A vendéglátóipari gépek, berendezések egészségügyi kérdései | 111 |
| K. Blom: Fagyasztott készételek szállodákban és éttermekben | 117 |
| Temesváry K.: Kereskedelmi gép- és berendezés gyártás konstrukció kialakitáshoz szükséges információk | 121 |
| W. Harries: A jövőt bemutató VOSS ellátási rendszer | 131 |
| Dévényi K.: A vendéglátóipari alap- és segédanyagok raktározási és tárolási kérdései, az anyagmozgatás racionalizálása | 137 |
| Drabek F.: Tisztasági követelmények biztositása a vendéglátóiparban | 143 |
| Safcsák Gy.: Hütőpultok a kereskedelemben és vendéglátóiparban | 151 |
| Cziglányi K.: Néhány gondolat a nagykonyhák és berendezések telepitéséhez és gazdaságos használatához | 155 |
| Nagy Józsefné - Nagy Ferenc: Gyorsfagyasztott ételek kiszolgásának technológiai kérdései | 163 |