| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 424 oldal |
| Sorozatcím: | Felsőfokú Élelmiszeripari Technikumi jegyzet |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 49 568. Fekete-fehér ábrákkal, kihajtható melléklettel. |
| A műveletek szerepe és fontossága | 3 |
| Dimenziók szerepe és fontossága. A dimenziók rendszere | 6 |
| Hasonlóság és dimenzióanalízis | 22 |
| Hasonlóság és modellezés | 22 |
| Dimenzionálanalízis | 29 |
| Anyag- és energiamérlegek | 43 |
| Anyagmérlegek | 43 |
| Energiamérlegek | 44 |
| A szürés müvelete | 54 |
| A centrifugálás művelete | 68 |
| A keverés művelete | 81 |
| Nem-newtoni folyadékok áramlási viszonyai | 104 |
| A hőátbocsátás készülékeinek méretezése | 123 |
| Extakció | 184 |
| Lepárlás (desztilláció) | 207 |
| Adszorpció, abszorpció és ioncsere | 224 |
| Klimaberendezések számítása | 247 |
| Szárítás | 265 |
| Jegyzőkönyvminták laboratóriumi mérésekhez | 308 |
| Függelék (táblázatok, nomogrammok) | 337 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.