Fülszöveg
Elelmiszensmeret II.
Témakörök:
Állati eredetű élelmiszerek •Állati eredetű étkezési zsiradékok
• Húsok
• Tojás, a tej és feldolgozásának termékei
Élvezeti szerek
• Italok
• Fűszerek és ízesítőszerek
• Koffeintartalmú élvezeti szerek
A következő szakképesítések alábbi tananyagegységeihez ajánljuk: J
Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport
• Cukrász: Élelmiszerismeret 1-4.
• Pincér: Élelmianyag ismeret 1-3.
• Szakács: Élelmiszerismeret 1-3. •Vendéglős: Élelmiszerismeret 1-3.
Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport
• Bolti eladó, élelmiszer es vegyiaru eladó elágazás: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
• Bolti eladó, zöldség-gyümölcs eladó elágazás: Zöldségek, gyümölcsök áruismerete 1-2.
• Kereskedő: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
További ajánlatunk:
Élelmiszerismeret I.
Témakörök: Általános ismeretek
• Táplálkozási alapismeretek
• Mikroorganizmusok •Tartósítás
Növényi eredetű élelmiszerek
• Malom-, sütő- és...
Tovább
Fülszöveg
Elelmiszensmeret II.
Témakörök:
Állati eredetű élelmiszerek •Állati eredetű étkezési zsiradékok
• Húsok
• Tojás, a tej és feldolgozásának termékei
Élvezeti szerek
• Italok
• Fűszerek és ízesítőszerek
• Koffeintartalmú élvezeti szerek
A következő szakképesítések alábbi tananyagegységeihez ajánljuk: J
Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport
• Cukrász: Élelmiszerismeret 1-4.
• Pincér: Élelmianyag ismeret 1-3.
• Szakács: Élelmiszerismeret 1-3. •Vendéglős: Élelmiszerismeret 1-3.
Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport
• Bolti eladó, élelmiszer es vegyiaru eladó elágazás: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
• Bolti eladó, zöldség-gyümölcs eladó elágazás: Zöldségek, gyümölcsök áruismerete 1-2.
• Kereskedő: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
További ajánlatunk:
Élelmiszerismeret I.
Témakörök: Általános ismeretek
• Táplálkozási alapismeretek
• Mikroorganizmusok •Tartósítás
Növényi eredetű élelmiszerek
• Malom-, sütő- és tésztaipari termékek
• Édesítőszerek, édesipari termékek -
• Zöldségfélék és gombák S •Gyümölcsök ^
• Növényi eredetű étkezési zsiradékok =
í'L^Jl MK-6033-8
9789631660326
Vissza