1.113.968

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Élelmiszerismeret II.

Állati eredetű élelmiszerek és élvezeti szerek

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 273 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-16-6033-3
Megjegyzés: 2. kiadás. Fekete-fehér ábrákkal. Tankönyvi szám: MK-6033-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Elelmiszensmeret II.
Témakörök:
Állati eredetű élelmiszerek •Állati eredetű étkezési zsiradékok
• Húsok
• Tojás, a tej és feldolgozásának termékei
Élvezeti szerek
• Italok
• Fűszerek és ízesítőszerek
• Koffeintartalmú élvezeti szerek
A következő szakképesítések alábbi tananyagegységeihez ajánljuk: J
Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport
• Cukrász: Élelmiszerismeret 1-4.
• Pincér: Élelmianyag ismeret 1-3.
• Szakács: Élelmiszerismeret 1-3. •Vendéglős: Élelmiszerismeret 1-3.
Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport
• Bolti eladó, élelmiszer es vegyiaru eladó elágazás: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
• Bolti eladó, zöldség-gyümölcs eladó elágazás: Zöldségek, gyümölcsök áruismerete 1-2.
• Kereskedő: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
További ajánlatunk:
Élelmiszerismeret I.
Témakörök: Általános ismeretek
• Táplálkozási alapismeretek
• Mikroorganizmusok •Tartósítás
Növényi eredetű élelmiszerek
• Malom-, sütő- és... Tovább

Fülszöveg


Elelmiszensmeret II.
Témakörök:
Állati eredetű élelmiszerek •Állati eredetű étkezési zsiradékok
• Húsok
• Tojás, a tej és feldolgozásának termékei
Élvezeti szerek
• Italok
• Fűszerek és ízesítőszerek
• Koffeintartalmú élvezeti szerek
A következő szakképesítések alábbi tananyagegységeihez ajánljuk: J
Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport
• Cukrász: Élelmiszerismeret 1-4.
• Pincér: Élelmianyag ismeret 1-3.
• Szakács: Élelmiszerismeret 1-3. •Vendéglős: Élelmiszerismeret 1-3.
Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport
• Bolti eladó, élelmiszer es vegyiaru eladó elágazás: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
• Bolti eladó, zöldség-gyümölcs eladó elágazás: Zöldségek, gyümölcsök áruismerete 1-2.
• Kereskedő: Élelmiszerek és vegyiáruk áruismerete 1-2.
További ajánlatunk:
Élelmiszerismeret I.
Témakörök: Általános ismeretek
• Táplálkozási alapismeretek
• Mikroorganizmusok •Tartósítás
Növényi eredetű élelmiszerek
• Malom-, sütő- és tésztaipari termékek
• Édesítőszerek, édesipari termékek -
• Zöldségfélék és gombák S •Gyümölcsök ^
• Növényi eredetű étkezési zsiradékok =
í'L^Jl MK-6033-8

9789631660326 Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Élelmiszerismeret II. Élelmiszerismeret II. Élelmiszerismeret II.

A gerinc vászonnal javított.

Állapot:
3.680 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba