kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 39 oldal |
| Sorozatcím: | Technikumi szakköri füzetek |
| Kötetszám: | 3 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 5007/383. Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. Megjelent 760 példányban. |
| Az élelmiszerek élvezeti értéke | 1 |
| Az élelmiszerek élvezeti értékének jelentősége | 2 |
| Illat, aroma, zamat | 4 |
| Az ízérzetek osztályozása | 5 |
| Az íz- és zamatanyagok eredete | 6 |
| Ízesítés és ízszerelés | 7 |
| Az étvágy; az ízesítés célja | 8 |
| Élelmiszereink ízesítő, zamatosító szerves vagyületei és vizsgálatuk | 9 |
| Az ízesítő, zamatosító anyagok | 9 |
| A mesterséges ízesítők felosztása jellemző alkatrészük szerint | 10 |
| Az ízesítő és zamatanyagok vizsgálata | 12 |
| Fizikai vizsgálatok | 12 |
| Kémiai vizsgálatok | 14 |
| Az egyes ízesítő, zamatosító vegyületek jellemzői, előfordulása, előállítása, felhasználása | 18 |
| Esszenciák laboratóriumi előállítása | 32 |
| Felhasznált irodalom | 38 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.