kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Bevezetés | 3 |
| A vegetáriánusok étkezéséről | 5 |
| A vegetáriánusok vérnyomása | 8 |
| Daganat diéta | 11 |
| Az élelem, a táplálkozás és a rák | 14 |
| Az emlőrák és a táplálkozás | 16 |
| Az ésszerű táplálkozás | 17 |
| Rákepidemiológia | 19 |
| Az epehólyag eltávolítása | 21 |
| Az egészség, a sófogyasztás és a függőség | 22 |
| A trichinózis | 23 |
| A vegetáriánus táplálkozás előnyei | 30 |
| A gyümölcs és zöldségféle szerepe az ember táplálkozásában | 34 |
| Ismét gyakori a köszvény | 37 |
| Átkozott és áldott szénhidrátok | 40 |
| Éhgyomorra mustármag... | 42 |
| Jól táplált éhezők | 44 |
| Műzlirecept | 47 |
| A nyers növényi kúra | 49 |
| Dr. Kolláth féle reggeli | 51 |
| Teák | 52 |
| A babok | 54 |
| Az állati eredetű fehérjék és alternatíváik | 57 |
| Barnarizsből készíthető ételek | 61 |
| Kukoricából készíthető ételek | 65 |
| Kölesből készíthető ételek | 68 |
| Szójababból készíthető ételek | 72 |
| Tofureceptek | 74 |
| Szójagranulátumból készíthető ételek | 76 |
| Miért esznek annyit a kövérek? | 78 |