1.034.170

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szárnyasok

Levesek, előételek, kedvelt főételek, hideg finomságok házi- és vadszárnyasokból

Szerző
Fordító

Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 135 oldal
Sorozatcím: Nova szakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 963-548-765-7
Megjegyzés: Színes fotókat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A különféle módon elkészített szárnyasok mind táplálkozástudományi, mind konyhaművészeti szempontból megfelelnek a legmagasabb igényeknek, mert ízeletes, fehérjében gazdag, nagyon változatos és... Tovább

Előszó

A különféle módon elkészített szárnyasok mind táplálkozástudományi, mind konyhaművészeti szempontból megfelelnek a legmagasabb igényeknek, mert ízeletes, fehérjében gazdag, nagyon változatos és viszonylag olcsó ételek főzhetők belőlük, a hétköznapi és az ünnepi asztalra egyaránt.
A könyv már első átlapozása alkalmával arra csábít, hogy a sokféle ötletes receptet kipróbáljuk. A leírások olyan egyszerűek, hogy az ételek elkészítése gyakorlatlan háziasszonyok számára sem okoz különösebb gondot.
A pazar kiállítású képes szakácskönyv nemcsak a közeli vidékek ismert szárnyasételeinek elkészítési módjait, hanem szinte az egész világ szárnyaskülönlegességeit is bemutatja. Hogy milyen sokfajta elkészítési módja lehet a különféle ételeknek, ehhez ad segítséget a könyv. A 165 szárnyasrecept kimondottan erre a célra készült. Az ételeket csodálatos színes fotók illusztrálják. Receptjeink és az Ön szakácstudománya együttesen eredményezi, hogyha a megfelelő módon készíti el a friss szárnyasételeket, igazi gasztronómiai élményben lehet része.
Itt kell megjegyeznünk, hogy az a baromfi, amely természetes körülmények között kapirgál, sokkal jobb ízű, mint amelyik mesterséges tápon, lámpák alatt növekszik. Ezért, ha tehetjük, inkább az előbbit vásároljuk.
A receptek mellett a piros betűkkel nyomtatott utalás arról tájékoztat, hogy az egyes ételek milyen gyorsan készíthetők el, hogy olcsók-e vagy drágák. Felhívják a figyelmet a híres receptekre, a különlegességekre és a reformételekre. Az ételek előkészítési és főzési időadatai, továbbá az energiaértékek, a fehérje-, a zsír- és a szénhidráttartalomra vonatkozó adatok minden esetben megkönnyítik az egészséges táplálkozást szem előtt tartó ételválasztást. Vissza

Tartalom

Bevezetés6
Szárnyasok vásárlása7
A feldolgozás fogásai8
Ajánlott hőkezelési idők14
Levesek, egytálételek16
Frikasszék és raguk42
Ropogós szárnyasok, ünnepi pecsenyék76
Hideg szárnyasételek102
A szárnyasokról128
Töltelékek134
A könyv tartalma A-tól Z-ig135
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok

Az előzéklapon bejegyzés látható.

Állapot:
1.840 Ft
1.280 ,-Ft 30
12 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok Szárnyasok
Állapot:
1.840 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv