1.034.913

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élő ételek az egészségért

A nyers növényi konyha titkai a fiatalság megőrzéséhez, és az egészség helyreállításához

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Mandala-Véda Könyvkiadó
Kiadás helye: Budakeszi
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 275 oldal
Sorozatcím: Élő ételek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-9436-62-6
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az emberi test egy önmagát folyamatosan gyógyítani és megújítani képes szervezet, mely életerejét az elfogyasztott élelemből meríti. Ám amíg egyes ételek táplálják és energiával töltik fel, mások mérgekkel, vegyi anyagokkal és élettelen hulladékkal mérgezik. Különösképpen az enzimek és az oxigén az, ami hiányzik a túlfinomított, túlfőzött, vegyszerekkel telített élelmiszerekből. Az élő, vagy nyers ételek friss, vegyszermentes, nem főtt és nem hőkezelt ételek, melyek képesek mindennel ellátni a testet, ami az egészséghez és a megfelelő életerőhöz szükséges.
Az élő étrend számtalan embert hozzásegített már ahhoz, hogy olyan, életüket veszélyeztető betegségeket győzzenek le, mint a rák, a szívbaj és, hogy olyan krónikus betegségekből gyógyítsák ki magukat, mint az asztma, vagy az arthritis. Ez az étrend méregteleníti a szervezetet s egyben a testsúly szabályozás természetes módja is.
Ebben a könyvben megtalálja a nyers táplálékon alapuló életmód minden fortélyát, módszertani... Tovább

Fülszöveg

Az emberi test egy önmagát folyamatosan gyógyítani és megújítani képes szervezet, mely életerejét az elfogyasztott élelemből meríti. Ám amíg egyes ételek táplálják és energiával töltik fel, mások mérgekkel, vegyi anyagokkal és élettelen hulladékkal mérgezik. Különösképpen az enzimek és az oxigén az, ami hiányzik a túlfinomított, túlfőzött, vegyszerekkel telített élelmiszerekből. Az élő, vagy nyers ételek friss, vegyszermentes, nem főtt és nem hőkezelt ételek, melyek képesek mindennel ellátni a testet, ami az egészséghez és a megfelelő életerőhöz szükséges.
Az élő étrend számtalan embert hozzásegített már ahhoz, hogy olyan, életüket veszélyeztető betegségeket győzzenek le, mint a rák, a szívbaj és, hogy olyan krónikus betegségekből gyógyítsák ki magukat, mint az asztma, vagy az arthritis. Ez az étrend méregteleníti a szervezetet s egyben a testsúly szabályozás természetes módja is.
Ebben a könyvben megtalálja a nyers táplálékon alapuló életmód minden fortélyát, módszertani útmutatót és több mint száz pompás receptet, melyek nehézség nélkül elkészíthetőek a szerencsés éghajlatú Magyarországon. Vissza

Tartalom

Előszó a magyar kiadáshoz11
Az amerikai kiadó előszava15
Bevezető17
Amit régen nem tudtunk, de ma már igen20
Tények az élő, nyers táplálékról43
Éljünk hosszabban, jobban: program a testi egészségért69
A gond néha a fejünkben van: program a szellemi egészség megteremtésére99
A táplálék energiájának kiszámítása: élő ételek és a testsúly szabályozása123
Hogyan váljunk az éllő ételekkel vegetáriánussá?143
A Hippokratész Egészségmegőrző Program előnyei158
Már bevásárláskor gondoljunk az egészségünkre!180
Élő ételek a konyhában203
Étkezés otthon és házon kívül221
Jó étvágyat! - Receptek élő, nyers ételekből227
Előételek228
Kenyérfélék231
Vaj helyett233
Levesek233
Saláták239
Salátaöntetek246
Főételek251
Édességek259
Ivólevek és italok263
A hozzávalók268
Felhasznált irodalom270
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv