1.034.876

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vad szerelem

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 327 oldal
Sorozatcím: Romantikus Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-385-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Rendhagyó társaság gyűlik össze a szülés előtt álló, „rossz hírű Esme" vidéki házában: egy önmagát kertésznek álcázó márki, egy elhagyott és megcsalt grófnő, a háziasszony különc nagynénje és annak csábító, a szülői házból kitagadott pártfogoltja: Lady Beatrix Lennox, valamint egy unatkozó képviselő. A társaság felolvasóestekkel szórakoztatja magát: a kiválasztott versekkel üzengetnek egymásnak, amelyek azonban nem mindig a kiszemelt személynél érik el a kívánt hatást. így pár nap leforgása alatt mindenki másnak látszik és másnak játszik, és senki sem tudja a másikról, hogy valójában ki iránt és mit érez. Őrült, szenvedélyekkel teli színjáték veszi kezdetét férfiak és nők között, amely végül őszinte, játszmák nélküli szerelmi vallomásokkal zárul. Eloisa James korábbi könyveiben (Szerelmes hercegnő, Bolond szerelem) megismert szereplők térnek vissza e szerelmi sokszögről szóló regény lapjain, hogy szenvedélyt és intelligenciát párosítva szórakoztassák a műfaj kedvelőit.

Eloisa James

Eloisa James műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Eloisa James könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv