A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Die Grundlagen unserer Ernährung und unseres Stoffwechsels

A táplálkozásunk és az anyagcserénk alapjai

Szerző
Berlin
Kiadó: Verlag von Julius Springer
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 166 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: A tápanyagok; Szerves tápanyagok; Szervetlen tápanyagok; Léteznek még olyan tápanyagok, melyek elkerültél a figyelmünket?; Honnan származnak a tápanyagok; Mi történik a tápanyaggal, mielőtt a bélfal sejtjei felszívnák a szervezetbe?; Az emésztőnedvnek meghatározott szerepe van, vagy mindig a rendelkezésünkre állnak?; A fehérjeszükséglet kérdése; Mekkora mennyiségű táplálékbevitelre van szükségünk?; Hogyan szabályozza a test a hőmérsékletet?; stb.
Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal illusztrálva.

Tartalom

táplálkozás, emésztés, gyomor, étel, zöldség, hús, fehérje, rost

Emil Abderhalden

Emil Abderhalden műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Emil Abderhalden könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem