kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Korona Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 222 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 25 cm |
| ISBN: | 963-9589-31-4 |
| Megjegyzés: | Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
| Előételek és ínycsiklandozó falatkák | |
| Pirított kenyér kukoricalisztből | 19 |
| Bundás mozzarella (Mozzarella kocsiban) | 20 |
| Sonkás füge | 21 |
| Egyszerű előételek | 22 |
| Sonka sárgadinnyével | 22 |
| Mozzarella paradicsommal | 24 |
| Olajos pirítós (Bruschetta) | 24 |
| Kaviáros bab | 25 |
| Klasszikus nápolyi pizza | 26 |
| Olajban sült nápolyi pizzácskák | 29 |
| Parasztos pizza | 30 |
| Spárgatorta | 32 |
| Nápolyi rántotta | 34 |
| Rántották | 35 |
| Áztatott kenyér | 38 |
| Gazdag saláta | 41 |
| Levesek | |
| Lencseleves | 45 |
| Zöldségleves | 46 |
| Zöldbab csülökkel | 49 |
| Leves rizzsel, burgonyával és babbal | 51 |
| Tészta babbal | 52 |
| Lóbableves | 54 |
| Tönkölybúzaleves csülökkel | 56 |
| Zabpehelyleves | 58 |
| Tészták | |
| A tészta alapszabályai | 63 |
| Frissen gyúrt tészta | 65 |
| Paradicsomos hússzelet | 66 |
| Ragu nápolyi módra | 71 |
| A ragu szertartása | 73 |
| Tészta gorgonzolakrémmel | 74 |
| Spagetti egyszerű paradicsomszósszal | 75 |
| Spagetti nyers paradicsommal | 76 |
| Spagetti ajókakrémmel | 78 |
| Bucatini amatriciana módra | 79 |
| Bucatini szénégető módra | 80 |
| Linguine Sophia-szósszal | 84 |
| Trenette genovai mártással (pestóval) | 86 |
| Cukkinis tagliatelle | 88 |
| Citromos spagetti | 89 |
| Penne rosszlány módra | 90 |
| Fekete kagylós spagetti | 91 |
| Rizs és puliszka | |
| A rizs alapszabályai | 95 |
| Rizibizi | 96 |
| Genfi rizottó | 97 |
| Rizottó spárgával és sajttal | 98 |
| Rizs grófi módra | 100 |
| Gombás rizottó | 102 |
| Rizottó lencsével | 104 |
| Rizottó milánói módra | 106 |
| A puliszka alapszabályai | 107 |
| Parmezános puliszka | 108 |
| Vajas, parmezános puliszka | 109 |
| Húsok | |
| Sült borjú | 113 |
| Borjú pizzasütő módra | 114 |
| Borjúpörkölt | 116 |
| Falusi húsétel | 118 |
| Saltimbocca | 120 |
| Tepsis borjú | 121 |
| Fasírt Livia módra | 123 |
| Húsos fasírt | 125 |
| Rostélyos vesepecsenye | 126 |
| Carpaccio | 128 |
| Bárány "Bella Napoli" módra | 129 |
| Részeges bárány | 132 |
| Sült bárány | 133 |
| Ropogós csirkesült | 136 |
| Emiliai kappan | 138 |
| Fűszeres házinyúl | 140 |
| Halak | |
| A tőkehal alapszabályai | 145 |
| Tőkehalsaláta | 146 |
| Tőkehal grillezve | 148 |
| Friss tonhal gombával | 149 |
| Nyelvhalszeletek tojásos öntettel | 151 |
| Szardínia kerti poszáta módra | 152 |
| Flambírozott hal | 153 |
| Karácsonyi tengeri süllő | 154 |
| Majonéz | 158 |
| Tengeri rablóhús | 161 |
| Rumos languszta | 162 |
| Zöldségek | |
| Pármai padlizsán | 167 |
| Serpenyős padlizsán | 171 |
| Padlizsán szicíliai módra | 172 |
| Mozzarella és padlizsán nyárson sütve | 174 |
| Burgonyatorta | 175 |
| Burgonyapüré | 176 |
| Burgonyakrokett | 177 |
| Mama paprikája | 179 |
| A fokhagyma: öröm és gyötrelem | 182 |
| Spenót szerzetes módra | 183 |
| Articsóka zsidó módra | 184 |
| Articsóka római módra | 186 |
| A hamisíthatatlan konyha | 188 |
| Endíviasaláta ajókával | 190 |
| A "szeszélyes" konyha | 192 |
| Fodros saláta | 194 |
| Édességek | |
| Négynegyed | 199 |
| Piskóta | 200 |
| Nápolyi torta | 202 |
| Túrótorta | 204 |
| Tiramisú | 207 |
| Vaníliakrém | 209 |
| Sült banán | 210 |
| Gesztenyepuding | 211 |
| Borsodó (Zabaione) | 212 |
| Jégbehűtött görögdinnye | 214 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.