Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

962.150

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig
Új könyv

Az ítélet: csábítás

Szerző

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 336 oldal
Nyelv:
Méret:
ISBN: 9789635702039

Tartalom

Stanton Shaw washingtoni védőügyvéd lefegyverző mosolyával és megnyerő zöld szemével az a férfi, akinek nehéz nemet mondani.

A férfiak olyanok akarnak lenni, mint ő, a nők pedig hanyatt esnek néhány szavától. Stanton mindent eltervezett. És az élete egy ideig a tervek szerint haladt. Egészen addig a napig, míg meg nem kapta középiskolai szerelmének, imádott tízéves lánya anyjának esküvői meghívóját. Jenny férjhez megy. Valakihez, aki nem ő.

Sofia Santos városi lány, aki azért dolgozik, hogy országosan elismert védőügyvéd legyen. Nincs ideje kapcsolatokra vagy szórakozásra. De amikor Stanton, aki kicsivel több mint a barátja, a segítségét kéri, hirtelen mint aki elveszítette a józan eszét, kilép a megszokott életéből. Elkíséri a férfit a semmi közepére, Mississippibe, és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy segítsen Stantonnak visszaszerezni a nőt, akit szeret. Az esze azt súgja, megőrült... a szíve azonban valami teljesen mást.

Emma Chase, az Uralkodj magadon! sikersorozat írója a Jogában áll!-sorozat első részével tér vissza, amelyben a whiskey csak folyik, a szenvedély egyre nő, és még a legalaposabb tervet is felülírja a szívből jövő vágy.

"Humor, szerelem, szenvedély..." - Harleqiun Junkie
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az ítélet: csábítás

Olvasatlan példány

Állapot: Új
4.199 Ft
3.569,-Ft
Nincs készleten