850.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Felséged szolgálatában

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 317 oldal
Sorozatcím: Uralkodj magadon!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5875-16-8

Előszó

Tovább

Fülszöveg

,
¦
EGY PROFI SOHA NEM SZERELMES!
Ellie évek óta szerelmes a királyi testőrbe, akiről úgy gondolja, soha még csak észre sem vette őt. Ellie azt hiszi, Logan számára ő csak a munkája része - a királyi család tagja, akit esküje szerint megvéd,
Logan St. James nem épp törvénytisztelő családban nőtt fel, de a tetoválásait és sebhelyeit ma már elegáns egyenruha fedi. Jóképű, hűséges, bátor, ügyes kezű és más testrészeit is jól használja.
Bárkit megkaphatna, Logan azonban csak egyetlen nőre vágyik. Éveken keresztül figyelt rá, védelmezte. Még mindig róla álmodozik, érte feláldozná akár az életét is. De a csoda szép Éllié Hammond nem az ő súlycsoportja.
Mindenki ismeri a testőrök szabályait: soha ne kalandozzon el a figyelmed! Soha ne téveszd szem elől! És soha ne ess szerelembe!
Emma Chase a New York Times és a USA Today bestsellerszerzője. Regényeit az erotika és a szenvedélyes vágy járja át, történetei elvarázsolják és szerelembe ejtik az olvasót.
„ imádnivaló hepiendjük után... Tovább
Fülszöveg Kép

Emma Chase

Emma Chase műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Emma Chase könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem