844.834

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Királyi szerető

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 318 oldal
Sorozatcím: Uralkodj magadon!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5875-14-4

Fülszöveg

Vannak férfiak, akik felelősségtudattal születnek, és vannak, akiknek tanulniuk kell ezt. Henry John Edgar Thomas Pembroook, Wessco hercege megkapta a létező összes kötelezettséget, amit a királyi családokban csak lehet.
Lenora királynő, azt remélve, hogy unokája felnő a feladathoz, tere ad neki. De amikor Henry találkozik egy amerikai tévés producerrel, végre saját döntést hoz. De milyet?!
Úgy határoz, részt vesz egy párválasztó televíziós valóságshow-ban, amit királyi sarjaknak szerveznek. A világ húsz leggyönyörűbb kékvérű nőjét gyűjtötték össze egy palotában. De csak egyikük nyerheti el a jóképű herceg szívét.
Egyvalaki kelti fel igazán Henry figyelmét. Minél jobban megismeri a csendes, szemüveges Sarah Mirabelle Zinnia von Titebottum kisasszonyt, annál inkább elbűvöli a lány erélyessége, kedvessége... mocskos humora... és fenséges alakja... De a megbízhatatlan nemesek nem változnak meg egyik napról a másikra. Ahogy Henry igyekszik jóvátenni a hibáit, úgy nyernek új értelmet... Tovább

Emma Chase

Emma Chase műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Emma Chase könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem