A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szerelem első kattintásra

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 384 oldal
Sorozatcím: Dream válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-261-331-4

Fülszöveg

Csúcstippek összetört szívűeknek: Ne égesd magad az exed előtt! Lehetőleg ne bújj ágyba a legjobb barátoddal! Tartózkodj az ittas naplóvezetéstől! ...És soha, de soha ne keress rá a "szívfájdalom " szóra!
Miután Rob, Viv volt vőlegénye harmadszor is lefújta az esküvőt, a lány tudja, hogy csak segítséggel állhat talpra. S miközben összetört szívek történeteit kutatja az interneten, kipattan az agyából az isteni szikra: saját weboldalt hoz létre, ahol az összetört szívűek mindent egy helyen találhatnak meg. Csakhogy az útmutatás, amelyhez a blogbejegyzések révén jut, mintha nemigen segítené Rob visszaszerzésében. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, hogy legjobb barátja és tettestársa, Max irányába vezeti. De hát hol marad Max, amikor Vivnek leginkább szüksége lenne rá? Na és Rob belátja valaha a tévedését? Egyébként pedig létezik olyan hatékony kereső, amely képes megakadályozni, hogy összetörjük saját szívünket... vagy másokét?

Emma Garcia

Emma Garcia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Emma Garcia könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szerelem első kattintásra
Állapot:
2.240 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba