| Kiadó: | Minerva Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 109 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 12 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. |
| Üdvözlet az Olvasónak | 7 |
| Egy kis szakmai elmélkedés | 11 |
| A nyárs | 25 |
| A sült szalonna | 33 |
| A nyárson sült csirke | 36 |
| A nyársashús (nyárson sült szeletek) | 39 |
| A rostély | 45 |
| A flekken | 46 |
| Egyéb rostonsültek | 47 |
| A bogrács | 51 |
| A paprikás-család | 52 |
| Marhapaprikás és -gulyás | 59 |
| Borjú-, báránypaprikás | 62 |
| Sertéspörkölt, -paprikás és disznótoros | 65 |
| Birkapörkölt, -paprikás és juhászos | 68 |
| A csirkepaprikás | 71 |
| Hétköznapi paprikások | 73 |
| A halászlé és a halpaprikás | 79 |
| A tok és a kemence | 99 |
| A tok | 99 |
| A kemence | 100 |
| Zárószó | 103 |
| Táblázat az anyag- és időszükségletről | 108 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.