A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyermekláncfű 4.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Advent Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Eltelt néhány hónap a harmadik Gyermekláncfű megjelenése óta, és tudom - mert több helyről hallottam, sőt személyesen mondták, levélben is leírták néhányan -, hogy türelmetlenül várjátok a... Tovább

Előszó

Eltelt néhány hónap a harmadik Gyermekláncfű megjelenése óta, és tudom - mert több helyről hallottam, sőt személyesen mondták, levélben is leírták néhányan -, hogy türelmetlenül várjátok a folytatást. Íme, ismét készen lett, még ha egy kicsit várni is kellett rá. Biztosan meglepődtök, ha végig lapozzátok, mert egy kicsit más lett, mint az eddigi példányok. Igen, mert ezt a számot már nem írógéppel, hanem computerrel gépeltem és szerkesztettem. Elárulom, nem is volt olyan egyszerű feladat. Kicsit izgulok, mit szóltok az új külalakhoz. De bízom abban, hogy örülni fogtok ennek a füzetnek is, és találtok benne olyat, ami megnyeri tetszéseteket.
Újdonságnak szántam például a füzet közepén elhelyezett, versben írt színdarabot: "A hihetetlen csicseri" nagyon tanulságos, de szomorú történetét.
Szeretném újra megköszönni a küldött leveleket, ötleteket, rejtvényeket, történeteket. Itt szeretném megemlíteni, ha netalán valamelyik korábbi szám hiányzik, még kapható és megrendelhető a Kiadónál. Várom továbbra is leveleiteket. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv