kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 96 oldal |
| Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 16 cm |
| ISBN: | 963-701-514-0 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal. |
| Mit kell tudni a gombákról? | 4 |
| Mérges gombák | 6 |
| Ehető gombák | 10 |
| A gombák tartósítása | 17 |
| Útmutató az ételek ekészítéséhez | 21 |
| Levesek | 33 |
| Hideg előételek | 37 |
| Meleg előételek | 41 |
| Halételek | 55 |
| Húsételek | 60 |
| Ízelítő a nemzetek konyháiból | 70 |
| Mit kell tudni az erdei gyümölcsökről? | 83 |
| A legfontosabb erdei gyümölcsfajok | 84 |
| Gyümölcskészítmények | 85 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.