A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élet királynője (aláírt példány)

Ősök és ivadékok második rész

Szerző

Kiadó: Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 328 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Erdős Renée szerző által aláírt példány. Pallas részvénytársaság nyomdája nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

- Micsoda dal volt az, amit itt zümmögtél magadban kicsi? - kérdezte Bártfy László hosszú, hosszú hallgatás után, de nem nézett befelé a kocsi mélyébe, amelynek lehajtott... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

- Micsoda dal volt az, amit itt zümmögtél magadban kicsi? - kérdezte Bártfy László hosszú, hosszú hallgatás után, de nem nézett befelé a kocsi mélyébe, amelynek lehajtott ernyője alatt ültek, hanem most is kifelé az esőbe, mely illatos nagy csöppekben hullott a májusi földre a liget fái között.
- Maga hallotta? - kérdezte Benoite csodálkozva és arca csupa mosoly lett a kerek fehér szalmakalap alatt, amelyen két égő vörös szalagcsokor között egy pár halvány selyemrózsa virított. - Én azt hittem, gondolkozik és nem hall semmit.
- Én mindég hallak téged, - mondta Bártfy László - ha gondolkodom is és ha alszom is. És ha az asztalomnál ülök és írok, ha kártyázom és ha te itt vagy Pesten, én pedig Berlinben vagyok. És ha majd meghalok és a búcsúztatót mondják fölöttem és azt hiszik, hogy már semmit sem hallok, akkor is hallani foglak téged. Micsoda kis dal volt az, amit zümmögtél itt mellettem?
- Semmi, semmi, László. Most komponáltam, ahogy jöttünk. Tudja hogy van ez! Egy pár kis ütem az egész. A hangulatot, ami bennem van, azt énekeltem ki.
- Igazán? Szép volt ez a te hangulatod! Különben mindjárt gondoltam, hogy ez, amit énekelsz, ez a rövid melódia: a te saját muzsikád. Senki sem tudta volna ezt így énekelni. Ehhez a te hangod kell. Tehát te ilyen jókedvű vagy? Hogy lehet az? Vissza

Erdős Renée

Erdős Renée műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Erdős Renée könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány) Az élet királynője (aláírt példány)

A könyv gerince vászonnal pótolt. A lapok többsége kissé foltos, a kötés belülről megerősített. A lapélek egyenetlenek. A címlapon tulajdonosi bejegyzés található.

A címlap verzóján a szerző, Erdős Renée aláírása látható.

Állapot:
15.000 Ft
11.250,-Ft 25
75 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv