1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lassie hazatér

Az eredeti Eric Knight történet 1938-ból

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Egmont-Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 24 cm
ISBN: 978-963-628-350-6
Megjegyzés: Színes rajzokkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"A bundája szürke, zsemleszínű és fehér foltos volt. Borostyánszínű szemei mindenkit felvidítottak, aki beléjük nézett. Greenall Bridge falu lakói egyhangúlag állították, hogy nála szebb... Tovább

Előszó

Részlet:
"A bundája szürke, zsemleszínű és fehér foltos volt. Borostyánszínű szemei mindenkit felvidítottak, aki beléjük nézett. Greenall Bridge falu lakói egyhangúlag állították, hogy nála szebb skót juhászkutyát soha nem láttak még.
Mégis egy májusi reggelen Joe édesapja felkerekedett, és anélkül, hogy bárkinek szólt volna, eladta Lassie-t tizenöt font tíz shillingért. Azért kényszerült erre, mert véglegesen elveszítette munkáját, s ez a pénz háromheti bérével ért fel.
Most hogyan mondja ezt el kisfiának, Joe-nak? Mit fog gondolni, amikor kijön az iskolából és Lassie nem várja a kapuban, ahogy szokta? Amikor délután négy órakor Joe kilépett az iskolaudvarra és Lassie megszokott füves sarkát üresen találta, ijedtében elszorult a szíve. Greenall Bridge csendes kis falu volt, tehát Joe biztos volt benne, hogy kutyáját nem érhette baleset, s nem is lophatta el senki. Még haza sem ért, már kezdte hatalmába keríteni a bánat." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv