A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A Diadalív árnyékában

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Forum Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Újvidék
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 447 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Kiadóra való feliratkozás

Fülszöveg

Erich Maria Remarque legsikerültebb regényei közé tartozik A Diadalív árnyékában. Izgalmas cselekmény, határozott vonalakkal megrajzolt szereplők, állandóan feszült légkör, a nagyváros hangulata, ragyogó leírások teszik vonzóvá ezt a könyvet.
Még béke van, a fegyverek még nem szólaltak meg Európában, de a háború árnyéka már ott lebeg a kontinens országai felett. Párizsban látszólag a rendes, megszokot mederben folyik az élet, de gyülekeznek a menekültek, akik kénytelenek voltak elhagyni hazájukat, s a világváros dzsungelében bujkálnak. Közöttük van doktor Ravic, a német emigráns, s az ő viszontagságainak és sorsának bemutatásával varázsolja elénk Remarque a második világháború előestéjének képét, az ő napjait követve vonul el szemünk előtt a szállodákban és kórházakban, bisztrókban és kényelmes polgári otthonokban, bordélyokban és a széles bulvárokon kavargó párizsi élet: szerelem és halál, becsület és csalás, féktelen tobzódás és a legszörnyűbb nyomor.
A regény legjellegzetesebb... Tovább

Erich Maria Remarque

Erich Maria Remarque műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Erich Maria Remarque könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Diadalív árnyékában A Diadalív árnyékában A Diadalív árnyékában A Diadalív árnyékában

A védőborító és a lapélek elszíneződtek. A védőborító sérült, kissé kopott. Néhány lap foltos.

Állapot:
940 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba